Vacature Kantoor vrijwilliger

Kantoor te Dordrecht                            Vrijwilligerswerk                            8 uur per week

Na veel thuiswerken mogen we eindelijk weer met elkaar op kantoor zijn. We vinden het fijn om elkaar te ontmoeten en aan het werk te zijn met als doel kinderen en jongeren sterk maken. Wil jij hier ook aan bijdrage, ben je organisatorisch sterk en draai je je hand niet om voor administratieve zaken dan zijn we op zoek naar jou!

Chris en Voorkom inspireert en stimuleert kinderen, tieners en hun opvoeders tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Dat doen wij door middel van het aanbieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s en het bieden van een luisterend oor via anonieme chat en e-coaching.

Je komt in een leuk team van 6 collega’s die zich richten op het faciliteren en inplannen van de trainingen die wij verzorgen. Je werkt ondersteunend mee, hierbij kan je denken aan:

  • Wanneer we een event organiseren helpen in de voorbereidingen en uitvoer hiervan
  • De planning administratief ondersteunen en bij belacties richting scholen en/of kerken
  • Het beheren van de algemene info mailbox
  • Facilitaire taken op kantoor en beheer (PR) materiaal
  • Attenties versturen bij ziekte, felicitatie, geboorte, condoleance of andere aandacht aan medewerkers en vrijwilligers

Wij vinden het belangrijk dat je kunt je vinden in de missie en visie van stichting Chris en Voorkom, je gemotiveerd bent om bij een christelijke organisatie te werken en actief lid bent van een kerkelijke gemeente.

Interesse? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Voor vragen over deze vrijwillgersvacature kun je terecht bij Monique Boer m.boer@chrisvoorkom.nl. Als je wilt solliciteren, stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 1 september 2022 naar personeelszaken@chrisvoorkom.nl.

De eerste ronde van gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 8 september.