Stagiair(e) team training

Chris en Voorkom! inspireert en stimuleert kinderen, jongeren en volwassenen bij het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Wij zijn actief op scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs), in jeugdgroepen en kerken en ook online via anonieme chat en e-coaching. Dit doen wij vanuit ons christelijk geloof. Vanaf schooljaar 2020/2021 hebben wij weer ruimte voor stagiair(e)s voor team training.

Wat ga je doen?

  • Geven van weerbaarheidstrainingen op basisscholen; jongeren sterk op hun benen laten staan.
  • Organisatie van trainingen en cursussen.
  • Mee-organiseren van vrijwilligersdagen, thema dagen en avonden.
  • Ontwikkelen van nieuwe workshops.
  • Het coachen van kinderen, tieners en jongeren via de Chris chat.

Wat vragen we?

  • Volgt de opleiding Toegepaste Psychologie, Sociale Work of HBO-pedagogiek.
  • Ook inzetbaar tijdens de avonduren en incidenteel op zaterdagen.
  • Rijbewijs en eigen vervoer

Wij bieden je

Een uitdagende, afwisselende stageplaats, waarin je vanuit je geloof samen met ervaren collega’s, kunt meebouwen aan onze trainingen en programma’s voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders. Je doet o.a. ervaring op met online coaching en geven van trainingen. Je ontvangt een goede reiskostenvergoeding.

Chris en Voorkom!

Via Chris verzorgen wij trainingen, weerbaarheidsprogramma’s en voorlichtingen over het aanpakken van pestgedrag en coaching op maat. Daarnaast bieden we een luisterend oor via de chat en de mail. Chris bemoedigt en adviseert zowel kinderen, jongeren en hun opvoeders, als jeugdwerkers en professionals. Via Voorkom! verzorgen wij preventielessen, voornamelijk op scholen. Deze preventielessen gaan onder meer over de thema’s alcohol, drugs, roken, gokken en internet. Dagelijks zet een team van medewerkers, trainers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen zich door heel Nederland in om het werk van Chris en Voorkom! mogelijk te maken. Het landelijk kantoor is gevestigd in Dordrecht.

Interesse?
Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Alise Vleesenbeek, teamleider Chris (a.vleesenbeek@chris.nl). Als je wilt solliciteren, stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@chrisvoorkom.nl.

Solliciteer