Over ons

Chris en Voorkom! inspireert en stimuleert kinderen, tieners en hun opvoeders tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Dat doen wij door middel van het aanbieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s en het bieden van een luisterend oor via anonieme chat en e-coaching. Hierbij maken we onderscheid tussen de volgende merken:

Chris

Met ‘Chris’ bieden wij kinderen en jongeren een luisterend oor via chat en Connect (e-coaching). Daarnaast bieden wij op maat trainingen, voorlichtingen en coaching, bijvoorbeeld over groepsdruk of het aanpakken van pestgedrag. ‘Chris’ is er voor bemoediging van en advies aan jonge mensen en voor hun opvoeders, jeugdwerkers en professionals. Ook bieden wij met ‘Chris’ middels Connect een luisterend oor aan opvoeders die anoniem contact willen met een coach over zorgen / problemen binnen de opvoeding.
www.chris.nl

Voorkom!

Met ‘Voorkom!’ willen wij kinderen en tieners voorlichten over middelengebruik. Dit doen wij door het verzorgen van preventielessen die voornamelijk op scholen worden gegeven. Deze preventielessen gaan onder meer over de thema’s alcohol, drugs, roken en internet. Met ‘Voorkom!’ willen wij leerlingen leren om zelf gezonde keuzes te maken.
www.voorkom.nl

Bestuursreglement en statuten

Bekijk ons bestuursreglement en de statuten:

Algemene Voorwaarden

Bekijk de Algemene Voorwaarden: