Doneren

Geef voor jongeren die niemand meer weten om te kunnen vertrouwen

“God houdt vast niet meer van me, elke keer maak ik er een potje van. Ik heb niemand om er over te praten.”

“Ze zijn al hun vertrouwen in volwassenen verloren.” Mailcoach Tamar (36) leest regelmatig hartverscheurende berichten zoals hierboven. Ze komen van jongens en meiden die via de Chris Mail hulp zoeken. “Ze worstelen met heftige problemen en geloofsvragen. Ze voelen dat ze bij niemand in hun omgeving terecht kunnen.”

Langdurige hulp via mail

Naast de chat biedt Chris en Voorkom ook mailcoaching. Een jongere die anoniem hulp zoekt krijgt dan een vaste coach om een langere tijd mee te mailen, bijvoorbeeld een paar maanden of een jaar. “De ene tiener help ik om de stap te zetten naar hulp, bij de ander luister ik, geef erkenning en denk ik mee,” vertelt Tamar. “Als ze ervoor open staan deel ik Gods waarheid met ze.”

Biddend meelopen

“Ik loop biddend met ze mee. Dat is het krachtigste van dit werk.” Tamar vertelt over een meisje met zelfmoordgedachtes. “Ik weet niet zeker of ze er volgende week nog is. Misschien ben ik de enige in haar leven die voor haar bidt.  Maar God kent haar en Hij ziet haar. Daarom is er altijd hoop, hoe duister de situatie ook is.”

Steun jongeren die er alleen voor staan

Het anonieme contact tussen jongeren en onze coaches loopt via een beveiligd berichten systeem. Dit systeem is cruciaal voor deze laagdrempelige vorm van hulp. Het voldoet aan alle regelgeving en is daardoor kostbaar. Hiervoor zijn we afhankelijk van giften. Helpt u mee? Met uw hulp kunnen jongeren ook dit jaar bij onze coaches terecht met hun geloofsvragen, worsteling en verdriet. Alvast hartelijk bedankt!

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij het werk van Chris en Voorkom. Om kinderen, jongeren sterk te maken hebben we uw hulp hard nodig! U kunt gebruik maken van iDeal voor uw donatie. Wilt u collecteren als kerk? Kijk dan hier.

Ja, ik doneer eenmalig!

  • Hidden
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.