Collecte

Kiezen voor een gezonde en christelijke levensstijl is makkelijker gezegd dan gedaan. Om gezonde keuzes te kunnen maken hebben tieners draagvlak en steun nodig. 

We ervaren een warme relatie met de kerken: we hebben een missie namens en voor de kerk, die we alleen kunnen uitvoeren met steun van de kerk. Onze missie: kinderen en jongeren sterk maken. Dat doen Dat doen door het bieden van een luisterend oor via onze online hulplijn. en door middel van het aanbieden van interventie-, weerbaarheids – en leefstijlprogramma’s door te investeren in het jeugdpastoraat met trainingen en deskundigheidsbevorderingen.

We kunnen dit zonder de steun van kerken nooit doen.Wilt u ons werk ondersteunen? Mede dankzij uw bijdragen kunnen wij namelijk doorgaan met ons werk.

Om de collecte in uw kerk mogelijk te maken, bieden wij een informatie over ons werk aan voor gebruik op uw eigen website, in uw kerkblad of bijvoorbeeld uw wekelijkse nieuwsbrief.

Tot slot wilt u ons opnemen in uw voorbeden? Als er ooit een tijd is geweest waarin het belangrijk was om heel dichtbij problemen achter de voordeur te komen dan is het wel deze tijd. Bid daarom in het bijzonder voor onze chatcoaches en voor de contacten die zij hebben!

 

Stichting Chris en Voorkom is aangesloten bij Givt.

Vanaf nu is het mogelijk om ook via je smartphone te geven. We werken hiervoor samen met de app van Givt. De Givt-app kun je gratis downloaden via de App Store of Google Play Store

Via deze link, vind je een handleiding voor de app. Na het downloaden van de app en het invoeren van je e-mailadres, kun je meteen een gift doen aan beide collectes. Als je je registratie hebt voltooid (dat kan eventueel ook later), wordt de gegeven gift direct geregistreerd bij Givt. Je giften worden geïncasseerd door Givt en later aan de gemeente overgemaakt. Bij het registreren geef je een incassomachtiging af.